söndag 31 mars 2013

Länkkärlek: Skrivande medmänniskor


Är du en skrivande människa? Eller har varit, men kommit av dig och nu behöver en spark i rätt riktning? Då tycker jag att du ska kika in på min vän Wallinskayas skrivarcirkelblogg och haka på någon av skrivuppgifterna som publiceras där. Man kan skriva för sig själv om man vill det, men roligast är ju om fler skickar in sina texter så att andra får ta del av dem! Och om du inte känner för att skriva något själv kanske du känner någon annan som skriver? Kan du inte berätta om skrivarcirkeln för dem då?

Själv har jag inte riktigt lyckats haka på någon av uppgifterna än, däremot har jag klurat på en skrividé ända sen i höstas där detaljerna sakta men säkert har börjat falla på plats och nu är det snart dags att sätta ner rumpan på stolen och börja skriva!




fredag 29 mars 2013

Allô


Long time no see. Från säker källa har jag hört att det uppdateras dåligt här. Jag kan nästan vara benägen att hålla med faktiskt. Men jag ska göra ett nytt försök till bättring. Ni vet, plötsligt händer det. Det som inte har funkat förut börjar plötsligt att göra det och så blir man alldeles överraskad.

Jag tänkte börja med en liten mjukstart denna sena långfredagskväll i form av ett tv-tips så får vi se om jag kan fortsätta med bok- och bildbloggsplanerna enderna dagen.

Men för att återgå till mitt tips då. Det handlar om En helkväll med Jonas Gardell som du kan se här. Du inte bara kan se det där, du MÅSTE se det där. Så chup chup, klicka på länken nu och kom tillbaka hit om nån dag så ska vi se om jag inte lyckats skapa något mer inlägg. Eller två. Och en ny header. Herregud. Den borde ju varit utbytt för länge sen! Jag tror det får bli en nödlösning i form av återanvändning av något gammalt tills jag hunnit ordna med en ny.